Загрейте фурната до 200 градуса.
В тенджера оставете оцета да заври. Намалете температурата и го оставете да къкри 15минути, като през това време го разбърквайте често докато не се сгъсти
Пробийте дупка във всяка пилешка гърда и запълнете с моцарела, сол и пипер. Увийте всяка от гърдите в парчетата прошуто. Поставете вече увитите пилешки гърди в тава, като около тях поставите и доматите. Полейте всичко с зехтин и добавете сол и пипер по ваш вкус. Оставете да се пече за 25 минути в предварително загрятата фурна, или докато месото не е вече розово и соса се изпари. В тенджера със леко осолена вода варете картофите за около 15 минути. Изцедете ги и ги оставете отново в тенджерата, като ги поспете с босилек.
Сервирайте пилешките гърди, доматите и картофите в чинии и залейте с редуцирания оцет.